Babiččin ovocný čaj

Babičká říká...

Drazí přátelé,

připravila jsem si pro Vás vynikající ovocný čaj s kousky ovoce, skořicí a jinými druhy koření,
který připravovala již moje babička a vždy s ním provoněla celý dům.

Už tehdy jsem se k babičce pokaždé moc těšila, protože ovoce v čaji lehce karamelizuje a je moc dobré na chuť.

I já už nyní vím, že se v tomto lahodném nápoji skrývá nejen dobré pochutnání, ale i dobrý pomocník v boji s neduhy.

Taktéž tělu prospívá tím, že ho nezatěžuje žádnými konzervanty, umělými barvivy či aromaty.

Protože jsem diabetička tak připravuji také druhy s ovocným cukrem (fruktózou), která je mnohem lépe stravitelná a má menší kalorický obsah než běžný cukr.

Pro pány je připravena řada pro zahřátí s alkoholem, DĚDEČKOVO TAJEMSTVÍ, kterou také najdete v naší nabídce.

Babička mně také učila, že tento čaj lze použít na poháry, polevy, do pudinku atd.

Několik slov výrobce


Představujeme Vám starou českou recepturu přepracovanou pro dnešní dobu. V minulosti si tímto způsobem naše babičky uchovávaly zbytky ovocné sklizně na dobu zimních a jarních měsíců.
Byla zde ponechána standardní příprava pouze se změnilo složení ovoce. Tato receptura je velice variabilní a nabízí celou řadu kombinací a příchutí dle možností a dostupnosti různých druhů ovoce.

Výrobek je zcela bez umělých konzervantů, barviv či aromatických přísad a je připravován přírodní cestou, čímž splňuje nároky dnešní doby.

Rozmanitostí použití je velmi variabilní pro restaurace, kavárny, obchody, cukrárny, čajovny, rauty, večírky apod. a to na základní verzi pro přípravu čaje, nebo jako doplňkový sortiment pro přípravu kompotů, pudinků, koktejlů, pohárů a výrobků na podobné bázi.

Receptura je patentována čímž se snižuje napadení konkurencí a neměl by na trhu existovat konkurenční výrobek.

Všechny druhy jsou vyráběny s fruktózou, vhodné pro diabetiky, nebo s cukrem.

Popis možných způsobů použití:
Čaj připravíme tak, že do hrníčku dáme polévkovou lžíci ovoce a 2-3 lžíce koncentrátu a zalijeme vroucí vodou.

Studený osvěžující čaj připravíme tak, že celou sklenici zalijeme 1,5 - 2 l vody, dle chuti a vychladíme.

Způsobů jak připravit a použít babiččin ovocný čaj je nespočet, proto máte možnost ukázat vlastní kreativitu při vytváření nápojů a pokrmů.

Přejeme Vám DOBROU CHUŤ!!!

Babiččin ovocný čaj - jednička mezi ovocnými čaji, kterou v supermarketu běžně nekoupíte
První setkání s babiččiným ovocným čajem může být velké příjemné překvapení. Nejedná se o žádný nálevový sáček s něčím suchým drceným uvnitř, ani o směs sušeného ovoce. Ovocný čaj je zavařený, včetně kousků ovoce ve sklenicích. Jedná se o staročeskou patentovanou >>


Jak postupovat, když má zboží delší dostupnost
Pokud je u některého zboží delší dostupnost, standartně posíláme zásilku najednou v termínu, kdy je všechno zboží z objednávky pohromadě. Pokud máte zájem poslat zboží s kratší dostupností dříve než zbylé >>


Mast na vitiligo (ztráta pigmentu)
Mast pakmínová - vhodná zejména na vitiligo >>


Hrnek s keltskou spirálou - doplněk k čaji Sayonara a Hannasaki
Dnes již je několikaletou praxí vyzkoušeno, že používáním keramického „léčivého" hrnku s biogenerátorem >>


Chcete zhubnout? Věnujte pozornost čajům Sayonara a Hannasaki
Tyto čaje jsou ideální pro hubnutí (U některých zvlášť obézních pacientů se podařilo snížit váhu čajem Hannasaki až o 13 kg, za měsíc, běžnější hodnota se >>


Syrovátka? Co je to?
Snižte svoji váhu se syrovátkou od nás! Hlídejte si váhu pomocí nizkokalorických doplňků. Zjistíte za čas, že vážíte méně, a to přeci stojí za to! >>


Bio potraviny - nejdůležitější pro
Děti jsou mnohonásobně více vystaveny nebezpečí konzumace zbytků nebezpečných pesticidů v jídle. Váš výběr potravin dnes bude mít velký význam na zdraví >>


Login

Created by © 2008 - 2012 ALS-Euro s.r.o. - další informace tvorba www stránek a eshopu | ALS Grafika a design
Splolupráce: Chabera www pezentace
Doporučujeme: Penzion Fantazie | Moto-Army eshop | Optika Novus | Půjčovna nářadí Mělník | Dárky a svíčky | Návrhy zahrad | Bižuterie | Potápět | Váhy Analytika

Krátce.info - PR články